این لباس ها را زنان باردار نپوشند ❌ لباس های ممنوعه در بارداری
از لحظه اى كه متوجه مى شويد يک موجود زنده درون تان در حال رشد است زندگى شما به طور كلى تغيير می كند. پوشيدن لباس باردارى در روزها و ماه هاى نخست تقريبا اختيارى و بسته به شرايط و سليقه ى شما دارد. معمولا در بين مادران جوان امروزى، تمایل كمترى به پوشیدن لباس هاى آزاد و رهاست. شايد به اين دليل كه فكر مى كنند در لباس هاى باردارى خوش پوش بنطر نميرسند. اما واقعيت اين است كه اين روزها تنوع در جنس و مدل لباس باردارى با هر سليقه اى مى توانيد لباس مورد نظرتان را پيدا كنيد.
زيرا از ماه سوم یا چهارم بارداری كه کمکم فرزند شما رشد مى كند و شاهد جلو آمدن شكم خود هستيد، پوشيدن لباس مناسب دوران بارداری واجب است و پوشیدن لباسهايى با اندازه ى قبل از بارداری، بعد از ماه چهارم به سلامت شما و جنینتان آسیب میرساند.در اين مقاله به معرفى لباس های ممنوعه در باردارى و اينكه چه لباس هایی را در این دوران نبايد پوشيد مى پردازيم، پس تا پايان همراه قبیله استایل باشيد.
شلوار جين هاى تنگ ممنوع
هر قدر هم دل كندن از شلوار هاى جين چسبان قشنگتان كه روزى باعث ميشد حس خوشتيپى داشته باشيد سخت باشد اما بالاخره بايد بپذيريد كه در دوران باردارى چيزى جز فشار و زحمت براى شما ندارد. پس توصيه مارا بپذيريد و در اين دوران به هیچوجه شلوار جین نپوشند، چون ضخامتی که این شلوار دارد و مدل تنگ و چسبان آن، علاوه بر فشار وارد كردن به جنين، مانع تبخیر رطوبت بدنتان میشود و عامل ایجاد عفونت است. اگر شلوار جین عضو جدانشدنى استايلتان است از شلوارهای مخصوص بارداری كه جنس پارچهشان شبيع جین است، انتخاب کنید. این شلوار ضخیم نيستند و مانع حرکت بدنتان نمى شوند.
این مقاله را هم بخوانید : “ 3 ماه اول بارداری چی بپوشیم “
دوری از لباس هاى چسبان در دوران بارداری
با بزرگتر شدن جنين و در واقع از ماه چهارم بارداری، لازم است لباس هاى راحت و گشاد را جايگزين لباس هاى تنگ و چسبان كنيد. لباسی که میپوشید به هيچ وجه نباید به شکم و پاها بچسبد و وزن آن باید روی شانهها باشد. به اين معنا كه نبايد به واسطه کمربند یا کش فشارى به شکم وارد كند. شما بايد بعنوان يک خانم باردار بتوانيد به راحتی لباستان را تعويض كنيد و يا بپوشيد و هنگام نشستن و ايستادن مشكلى نداشته باشيد. همچنين لباس شما نبايد موقع راه رفتن دست و پا گیرتان باشد.
فراموش نكنيد در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی و فعال شدن غدد شيرى اندازه سینهها بزرگ میشود و خانم باردار باید با توجه به این مساله از سوتين سايز بزرگتر استفاده كند. لباس زير تنگ و چسبان ميتواند باعث انسداد و عفونت غدد شيرى شما شود. به ياد داشته باشيد لباس تنگ احساس آرامش را از مادر میگیرد و این ناآرامی روی جنین تاثیر خواهد داشت.
در زمان بارداری چه جنس لباسى نپوشيم؟
پوست بدن شما در اين دوران به شدت حساس و خشک است، از طرفى در دوران بارداری بدليل افزايش فعاليت غدد تعريق چین زیرپستان، زیربغل و کشاله ران مستعد عفونتهای قارچی است. پس به جنس لباسى كه ميپوشيد دقت داشته باشيد. سعى كنيد از لباس هاى با جنس الياف مصنوعى دورى كنيد. بهداشت را رعايت كنيد و مناطق نامبرده را برای خشک نگهداريد.
الیاف نخی و پنبهای بهترين نوع براى شما در دوران باردارى هستند. در انتخاب لباس نيز به هيچ وجه به سراغ الياف مصنوعى و پلاستيكى نرويد زيرا نه تنها موجب حساسيت مى شود زمينه را براى رشد عفونت هاى قارچى در اين نواحى حساس فراهم مى كند. بهتر است در دوران حاملگى از شورت و سوتين هاى نخی و مخصوص بارداری، و یا مدل معمولی اما در سایز خیلی بزرگ استفاده كنيد تا کاملا راحت باشند، فشاری به شکم وارد نشود و از حساسیت و بروز درماتیتهای متعاقب آن پیشگیری شود.
این کفش ها در زمان بارداری نپوشید !
بهترین انتخابى كه ميتوانيد در مورد کفش باردارى داشته باشيد، کفش از جنس چرم با پاشنه سه سانتی پهن و يا لژدار است. در دوران حاملگى، پاها و کمر حساستر از قبل و قوزک پا ضعیفتر است و با توجه به افزايش وزن و همينطور بالا آمدن شكم، تعادلتان به راحتى به هم ميريزد. بخصوص در ماههای آخر بارداری مرکز ثقل بدن نیز به سمت جلو خم میشود. از اين روز پوشیدن کفشهای بدون پاشنه و هم پاشنه بلند، در دوران بارداری ممنوع است زيرا هر دو اين مدل ها عامل درد کمر، انقباض عضلات پا و درد زانو هستند.
همچنين خانم باردار نباید به سمت جلو خم شود یا نباید با تکیه به دیوار بند کفشش را ببندد بنابرين پوشيدن كفش هاى بنددار در اين دوران با توجه به عدم توانايي شما براى خم شدن و بستن بند توصيه نمى شود. اگر مجبور به پوشيدن كفش هاى اين چنينى كرديد بهتر است براى بستن بند ها روی یک صندلی بنشیند و پای خود را روی ران پای مقابل قرار دهيد و پس از آن بند کفش را محکم کنيد البته اين روش برای پوشیدن جوراب نیز توصیه می شود.
اگر به دلیل تغییرات هورمونی در دوران بارداری، دچار خشكى ساق پا شديد در وهله اول پوست را مرتب مرطوب و به جای استفاده از صابونها، از پنهای خنثی استفاده کنيد. پوشیدن جوراب پشمى، چکمه یا لباسهایی با الیاف پشمی که خشكى و در نتيجه خارش پرستى را به همراه دارد.
ممكن است به دلیل تجمع آب در بدن در بارداری، دچار ورم پا شده باشيد و کفشهایی که قبل از بارداری مناسب بود، تنگ شده باشند. از اين رو زمينه براى فرو رفتن ناخن در گوشت و عفونت انگشت ها افزايش پيدا مى كند. بنابرين كفش تنگ در اين دوران ممنوع است. لباس هاى تيره را كنار بگذار لباس هاى تيره با جذب نور و گرما باعث افزایش دمای بدن و عرق کردن زیاد هم میشود که به این طریق آب بدن از دست میرود. همزمانی این موضوع در فصول گرما و نیاز بیشتر بدن به آب برای سلامت مادر مضر است. سعی کنید رنگ لباسی که میپوشید، روشن و ملایم باشد تا به شما آرامش بدهد. رنگهای آبی و سفید بهخصوص در فصل گرما، بهترین انتخاب هستند.
این مقاله را هم بخوانید : “در دوران بارداری چی بپوشیم ؟ “
از لباس های ضخیم دوری کنید !
يكى از عجايب باردارى اين است كه ديگر اندازه دماى بدن شما در باردارى برحسب گرمی و سردی فصول مشخص نمي شود. معمولا خانمهای باردار ناگهان حس گرما یا گرگرفتگی پیدا میکنند و حرارت بدنشان بالا مى رود به همين دليل نیازی به پوشیدن لباسهای خیلی گرم ندارند. با اين حال سعى كنيد در صورتى كه فصول سرد دچار گرگرفتگى شديد از يک لباس بارداری سبک استفاده كنيد.
در پايان بهتر است بدانيد لباس خانم باردار باید مايه آرامش او در اين دوران پر چالش باشد زيرا آرامش مادر مستقيما با آرامش جنين و به تبع آن رشد و سلامت بهترش در ارتباط است. بنابرين راحتى را براى انتخاب يک لباس رها و لطيف در الويت قرار دهيد.